Euro 2024: Kualifikueset, nikoqirët, kombëtaret dhe formati – informata të vlefshme...

0
Janë zbuluar tashmë disa nga detajet kryesore lidhur me Kampionatin Evropian 2024. Në kohën kur Euro 2020 është shtyrë për vitin 2021, planet kanë filluar...

TE FUNDIT:

Heqja e tarifës për lëndën e parë, hynë rreth 150 kamionë nga Serbia

0
Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për të hequr tarifën prej 100% për lëndën e parë për produktet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina,...

Euro 2024: Kualifikueset, nikoqirët, kombëtaret dhe formati – informata të vlefshme edhe për Kosovën

0
Janë zbuluar tashmë disa nga detajet kryesore lidhur me Kampionatin Evropian 2024. Në kohën kur Euro 2020 është shtyrë për vitin 2021, planet kanë filluar...

BQK: Pagesa e kësteve pezullohet vetëm për kredimarrësit me vështirësi financiare, nuk do të...

0
Të gjithë ata kredimarrës që kanë hasur vështirësi financiare, duhet të kontaktojnë bankat e tyre me qëllim të pezullimit të pagesave të kësteve të...