admin

8815 POSTIME 0 KOMENTET

PZAP i jep të drejtë Nismës për votat serbe – në...

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP-i, ka vendosur për të gjitha ankesat e paraqitura nga subjektet politike dhe kandidatët për deputetë të...
2 / 3