Erdogan paralajmëron 500 njësi banimi në Shqipëri

Presidenti i Turqisë, Tayip Erdogan, ka paralajmëruar një ndihmë të madhe për Shqipërinë.

Siç raporton Anadolou, ai ka thënë se në Shqipëri do të ndërtojnë 500 njësi banimi, shkruan Anadolu Agency.

Po ashtu, Erdogan ka thënë se pret që ekipet turke të kryejnë punime në vendet e përshtatshme në Shqipëri.

“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë ai.