Dokumentar – Java Evropiane e Sportit në Kosovë

Është publikuar dokumentari për Javën Evropian të Sportit.

Java Evropiane e Sportit në Kosovë është organizuar nën patronatin e Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit.

Më poshtë mund të shihni dokumentarin për këtë javë.