Nait Hasani, ambasador i Kosovës në Shqipëri

Deputeti i PDK-së, Nait Hasani do të jetë ambasador i Kosovës në Shqipëri.

Kjo u bë e ditur përmes një postimi në Facebook nga deputeti i Nismës, Zafir Berisha.

Ai ka thënë se Hasani është intervistuar sot nga Komisioni për Punë të Jashtme.

“Intervistimi i të propozuarit për Ambasador në Republikën e Shqipërisë z.Nait Hasani në Komisionin për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike”, ka shkruar ai.