Majk dhe Ghetto Geasy publikuan këngën e re

Majk dhe Ghetto Geasy kanë publikuar këngën e tyre të re.

Ghetto Geasy dhe Majk njihen për hitet e tyre verore, dyshja ka ardhur sërish me një këngë të tillë.

Minuta më parë është publikuar videoklipi i ri i anëtarëve të grupit ‘BabaStars’, ‘Malena’ titullohet dueti i ri i dyshes.

Çdo bashkëpunim i dyshes ka rezultuar me sukses, prandaj pritshmëritë janë të mëdha edhe për këngën e re.

https://www.youtube.com/watch?v=FU7h8TvnUhw&feature=player_embedded