Kush po i thotë Rita Orës peshk i bardhë i Bistricës?

Rita Ora mbetet njëra nga këngëtaret më të talentuara dhe më të famshme shqiptare në botë.

Në karrierën e saj, gjatë gjithë kohës ka pasur mbështetjen e nënës së saj, Vera Ora.

Marrëdhënia e mirë mes nënës dhe bijës shihet edhe në komentet që i bëjnë njëra tjetrës në Instagram.

Në një nga fotografitë e fundit të Rita Orës tek emisioni “Jimmy Fallon”, nëna e Ritës i komenton këngëtares në gjuhën shqipe.

“Ooo peshku i bardhe i Bistrices.”, kështu i kishte komentuar Vera Ora të bijës së saj.