Recetë natyrale për trajtimin e hemorroideve

Fiqët dhe kajsitë e thata njihen për vetitë ushqyese që kanë, përkatësisht sasisë të madhe të fibrave që posedojnë.

Fiq dhe kajsi të thata me ujë

Përbërësit:

– Dy fiq të thatë

– Dy kajsia të thata

– 300 ml ujë të ngrohtë

Përgatitja:

I pastron fiqtë dhe kajsitë dhe i vendosë në një enë me ujë të ngrohtë

Sasia e ujit duhet të jetë 300 ml. E mbuloni enën ku i keni vendosur

Duhet të qëndrojnë së paku 12 orë.

Përdorimi :

Në mëngjes esull hani dy fiq në pjatë dhe gjithashtu pini gjysmën e ujit në të cilën qëndruan fiqtë gjatë natës.

Në mbrëmje i hani edhe dy kajsitë tjera dhe e pini ujin e mbetur

Vazhdojeni këtë proces për katër javë.