Dhjetë lojtarët më të paguar në Serie A

Është zbuluar lista e lojtarëve më të paguar në Serie A.

Lista me top dhjetë lojtarët më të paguar në Serie A, dominohet nga Juventusi.

Zonja e Vjetër ka plotë nëntë lojtarë me pagën më të lartë në ligën italiane, gjersa një i takon Milanit dhe një Napolit.

Listën e lojtarëve më të paguar në Serie A e ka zbuluar gazetari italian, Tancredi Palmeri.

Më poshtë mund ta shikoni listën  e top dhjetë lojtarëve më të paguar në ligën e Italisë.