Zhduket një femër në Artanë

Policia ka njoftuar se një femër është zhdukur në qytetin e Artanës (Novobërdës).

Rastin në polici e ka njoftuar motra e të zhdukurës.

Sipas njoftimit të policisë e zhdukura ka dalur nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për ndodhjen e saj.

Rasti po mbahet nën hetime nga policia.