Kjo është shuma marramendëse që do të marrë Majlinda Kelmendi pas fitores në Tel Aviv

Majlinda Kelmendi është rikthyer shumë shpejt pas lëndimit të saj Ajo sot ka fituar medaljen e artë në Telaviv duke mposhtur Gili Cohen me “ipon”.

Kjo fitore, përpos medaljes së artë ka “trashur edhe më shumë kuletën” e 27 vjeçares pejane.

Fituesit e Grand Prixit në Tel Aviv i fitojnë edhe 100 mijë dollarë krahas medaljes së artë.

Për më tepër, Kelmendi deri me tani ka fituar 26 të arta, 5 medalje të argjendta dhe gjashtë të bronzta.

Ajo mbetet sportistja më e suksesshme në Kosovë.