Meshkuj, jeni veshur gabim gjatë gjithë kohës, 10 ndryshime që duhet t’i bëni

Mënyra e veshjes së një mashkulli mund të jetë determinuese edhe për lënien e përshtypjes së parë tek një femër.

Rrobat, para së gjithash, mund të kalojnë në obsesion për disa nga njerëzit, të cilët predispozohen të qëndrojnë më shumë përpara pasqyrës.

Por, qëndrimi para pasqyrës nuk mjafton; ekzistojnë disa gabime, të cilat ka arritur t’i identifikojë As/Is, duke i ilustruar përmes një videoje në Youtube dhe duke treguar mënyrën e duhur se si meshkujt të vishën.

Ndiqeni videon e mëposhtme për t’i kuptuar gabimet që bëni gjatë veshjes.