Pele: Messi nuk krahasohet me mua, pasi janë dy gjëra që ai nuk i posedon

Legjenda brazilane e futbollit, Pele është përgjigjur në pyetjen se a ishte më i mirë ai apo është Leo Messi.

Pele ka thënë se nuk mund të bëhet një krahasim i tillë, pasi duhet shikuar cilësitë e të dyve.

“Si mund të bëni krahasime të tilla”, tha fillimisht legjenda braziliane.

“Nuk mund të bëni krahasime në mes të një lojtari që godet topin me kokë mirë, gjuan me të majtën, gjuan me të djathtën.

“Ju nuk mund të bëni krahasimin e tillë, për një lojtar që gjuan vetëm me këmbën e majtë, që ka vetëm një lëvizje dhe që nuk di të gjuaj me kokë”, ka shtuar më tej Pele.