Bie nga kati i 27-të i ndërteses!

Kujdes! Kjo video mund të jetë e rëndë për disa lexues.

Një grua, nënë e dy fëmijëve e cila nga mediat është identifikuar si Sandra Manuela Da Costa Macedo, ka rënë nga kati i 27-të i ndërtesës.

Ajo ishte duke shkrepur një fotografi, derisa është afruar shumë ballkonit të një korridori.

Video është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale dhe ajo vjen edhe si një vetëdijësim, pasi qindra njerëz vdesin çdo vit duke bërë selfie./Lajmi.net/