Samir Ujkani, poligloti i Përfaqësueses së Kosovës

Samir Ujkani është lojtari që flet më së shumti gjuhë në Përfaqësuesen e Kosovës.

Kapiteni flet hiq më pak se pesë gjuhë të ndryshme.

Gazetari Arlind Sadiku ka bërë një postim në Facebook, ku zbulon listën e gjuhëve që flasin lojtarët e Kosovës.

Kësaj liste i prinë Samir Ujkani, që përveç gjuhës shqipe, flet edhe gjuhën angleze, holandeze, italiane dhe atë frënge.

Më poshtë është lisat e gjuhëve që flasin futbollistët e Kosovës.