iPhone Xs Max është shumë më popullor se iPhone Xs

Një analist jep vlerësimin e tij për shitjet e iPhone të ri dhe të Apple Watch.
Analisti i Apple Ming-Chi Kuo ka shifrat e shitjes së iPhone-ve të rinj të lëshuar javë më parë – dhe nëse kjo është e vërtetë, atëherë iPhoni më i shtrenjtë më të iPhone Xs Max është iPhoni më i shitur deri më tani, ai është shitur tre deri në katër herë më shumë se iPhone XS, transmeton lajmi.net. Ming-Chi Kuo pret që shitjet të rriten në tremujorin e katërt, kryesisht për shkak të shitjeve të Krishtlindjeve dhe kërkesës së fortë nga Azia .

Më i popullarizuar në mesin e blerësve të iPhone Xs Max është variant me 256 gigabajt memorie, sipas një artikulli nga MacRumors . Me versionin me 512 gigabajt kujtesë do të kishte një “ngushtim serioz”, veçanërisht pasi Samsung është furnizuesi i vetëm i besueshëm këtu. Sipas studiuesit të tregut, midis ngjyrave, ari dhe hapësira gri janë shumë më popullore se argjendi.

Përveç kësaj, analisti vlerëson se kërkesa për Apple Watch të ri është “shumë më mirë se sa pritej”.