Pritje të gjata në kufirin Serbi-Hungari

Dhjetëra autobus kryesisht me kosovarë të cilët jetojnë në Evrop kanë marrë rrugë për pushime në Kosovë, ka orë që janë duke pritur në kufirin Hungari-Serbi. Nën temperatura të ftohta, secili autobus po iu nënshtrohet kontrolleve strikte në këtë pjesë kufitare duke zbritur udhëtarët nga autobusët...

REPUBLIKA

SPORT

LIFESTYLE

2 / 3

INTERVISTA

- MË TË LEXUARAT -

SHOW BIZ

AUTO TECH

KURIOZITETE

I SPONSORUAR

Banesat në Linda Premium Residence me dizajn inspirues dhe ambiente të...

Po jetësohet me hapa gjigant kompleksi i madh Linda Premium Residence që jo vetëm zbukuron kryeqytetin, por hap një kapitull të ri për atë...

OPINIONE