Sport

Navas shkakton probleme te Realipara 1 oreIshte e pritshme! Ardhja e Courtois në Real Madrid, ishte një “kërcënim” për Keylor Navas, i cili humbi vendin e titullarit brenda një dite dhe një dyshe...

Republika Plus