Rihanna do të bëhet doktor shkence

Showbiz09.08.2018 21:34

Rihanna shumë shpejt në biografinë e saj do të shtojë njëtjetër titull.

 

Superylli botëror do të pranojë titullin e nderit si doktorshkence nga UËI (University of west Indies).

 

Riri do të nderohet në një ceremoni që do të mbahet më 20tetor në Cave Hill Kampus që ndodhet në Barbados.

 

Si instituti më i madh i dijes në Karaibe, UËI u jep titujtë nderit liderëve në art, shkenca, e të tjera fusha, ashtu sikurse ata që kanëdhënë kontribut të madh regjional dhe ndërkombëtar.

 

Riri do të marrë këtë titull përkrah Justice Adrian DudleySaunders dhe profesor Ebenezer Oduru Owusu.

 

Ky nuk është titulli i parë akademik i Rihannas.

 

Vitin e kaluar ajo mori titullin e Harvardit si Humanitarjamë e madhe e Vitit për aktivitetin e saj filantroik me fondacionin e saj ClaraLionel.

 

Këngëtarja 30 vjeçare raportohet se po punon në një album tëzhanrit “dancehall” që eksploron rrënjët e saj nga Karaibet he ka mbi 500 këngëgati me bashkëpuntorë si R. City, Stephen McGregor, Kanium dhe Supa Dups. 

Republika Plus