Khloe, mirëmëngjes nga shtrati (Foto)

Showbiz18.04.2016 10:03

Khloe Kardashian di shpeshherë të shfaqet provokative. Ajoa n ka shpërndarë për adhuruesit e saj një foto të pazakontë, ku ajo del me bark të zhveshur nga shtrati dhe i duket njëra anë e të pasmeve e zbuluar.

“Mirëmëngjes”, shkruante Khloe. 

 

Republika Plus