Dua Lipa: “Sunny Hill Foundation” ka shpërndarë 100 mijë euro për bamirësi

Showbiz09.08.2018 21:36

 Dua Lipa tashmë kanë mbetur pothuajse 24 orë para se tëtakohet me publikun në Prishtinë.

 

Këngëtarja shqiptare gjatë ditë së djeshme ka arritur nëkryeqytetin tonë, ku do të performojë në “Sunny Hill Foundation”.

 

Ajo ka gjetur kohë që të falënderoj të gjithë për përkrahjene dhënë në këtë ngjarje që pritet të jetë madhështore.

 

“Faleminderit të gjithëve për perkrahjen e Sunny HillFoundation dhe Sunny Hill Festivalit”, ka shkruar Dua në llogarinë personale nëInstagram.

 

Sipas saj, deri më tani janë dhënë mbi 100 mijë eurobamirësi për ngjarjet kulturore si dhe shkolla të muzikës në Kosovë.

 

“Sunny Hill Foundation ka shpërndarë 100 mijë euro përbamirësi, evente kulturore dhe shkolla të Muzikës në Kosovë. Ju falënderojmë përzemërsishtpër ndihmën e juaj dhe u urojmë një jetë të gjate së bashku për përparimin eartit, kulturës dhe rinisë të Kosovës”, shkroi Dua. 

Republika Plus