Angelina Jolie bëhet profesoreshë fakulteti

Showbiz24.05.2016 09:57

Përveçse është fituese e çmimeve Oscar dhe është përfshirë në politikë, Angelina Jolie ka shtuar në listën e saj të roleve, punën si pedagoge.


Ylli i “Hollywood” është emëruar Pedagoge e jashtme në Universitetin e Ekonomisë të Londrës, një nga shkollat më prestigjoze në Britaninë e Madhe.


Ajo do të punojë së bashku me William Hague, si lektore në Qendrën për Gra, Paqe dhe Siguri, ku do të mësojë studentët për diplomën Master.


Jolie Pitt, e cila ka qënë ambasdore për Agjencinë e Refugjatëve UN dhe është një nga delegatet e saj më speciale, ka ngritur zërin për të drejtat e emigrantëve si dhe ka organizuar fushata kundër abuzimeve seksuale e përdorimit të përdhunimit të grave si një mjet lufte. 

Republika Plus