Showbiz

Shqiptarja e parë me brend diamantesh (Foto)07.04.2016 19:23Kastrati e cila ka studiuar në Romë ku edhe vepron prej disa vitesh, ka kryer të gjitha përgatitjet e nevojshme dhe më 9 prill, pikërisht në ditëlindjen e saj,...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus