Showbiz

Dashuria i ‘mek’ humorin Bes Kallakut09.04.2016 21:27Që nga koha kur u shfaq si një minator fatkeq, i paushqyer dhe me një dialekt për t'u dëshifruar, vit pas viti, rol pas roli, Bes Kallaku e ka bërë publikun...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus