Vogëlushja pa duar fiton çmimin për shkrimin më të mirë (Foto)

RepublikaPlus09.05.2016 19:41

Një vajzë 7 vjeçare nga Chesapeake, SHBA, ka artritur që të fitojë një konkurs kombëtar për shkrimin më të mirë të dorës. E veçanta e vogëlushes Anaya Ellick, është se ajo është pa duar dhe ka arritur që të triumfojë në mesin e 50 fëmijëve të përzgjedhur nga shtete të ndryshme amerikane.


"Pak gjëra janë të parealizueshme për këtë vajzë. Ajo është një punëtore e madhe; ajo ëshë e vendosur dhe e pavarura", tha Tracy Cox, një përfaqësuese e shkollës ku 7-vjeçarja mëson.


Në vend të protezave, Anaya e mban stilolapsin me parakrahun e saj, duke e kontrolluar në mënyrë të shkëlqyer.

 

 

 

 

Republika Plus