Turistët terrorizojnë Barcelonën duke urinuar të gjithë vendin

RepublikaPlus16.08.2018 08:56

Banorët e Barcelonës janë të ngopur me urinën që turistët posjellin në qytetin e tyre dhe përdorimi i drogës.

Kryebashkiakja e Barcelonës, Ada Colau, është kthyer ngapushimet e saj të verës në një breshëri ankesash rreth mënyrës se si sillenturistët.

 

The Telegraph raporton se banorët në zona të tilla si LaBarceloneta janë duke lëvizur jashtë zonës si rezultat i kësaj.

 

“Njerëzit nuk mund të pushojnë. Shumë banorë po largohen ngaturistët – njerëzit që kanë lindur këtu – sepse nuk mund të vazhdojnë tëjetojnë ashtu, tha Manel Martinez.

 

Ai tha: “A e bëni këtë në vendin tuaj? Ne nuk e kuptojmë sesi përfundojnë njerëzit në këtë shtet. ”

 

Është raportuar se banorët janë të lodhur nga apartamente qëu jepen me qira turistëve dhe përdoren për festime të ndryshme.

 

Turistët gjithashtu po fajësohen për “veglat e drogës” qëjanë gjetur në shesh lojërash për fëmijë. 

Republika Plus