Shtëpitë më të bukura të drurit që të gjithë do t’i pëlqenim (Foto)

RepublikaPlus14.05.2016 19:12

A keni dëshiruar ndonjëherë të bëni gati valixhet, të lini punën dhe të largoheni nga të gjitha dramat e jetës për të jetuar në pyje? Epo, nuk jeni të vetmit. Qysh nga fëmijëria shumë njerëz krijojnë një dëshirë për të jetuar në shtëpi të drurit.


Është një ëndërr, të jetosh mbi tokë me pamje nga fushat dhe pyjet, ndërkohë që zogjtë dhe ketrat qëndrojnë pranë teje.


The Bird’s Nest of Harads Tree Hotel, kush nuk do të dëshironte të jetonte këtu.


The Minister’s Treehouse është shumë e sigurt dhe është shtëpia më e madhe nga druri në botë, ndërsa gjendet në Crossville, Tennessee.


The Sustainability Treehouse ishte dizajnuar për Boy Scouts¸dhe është buzë pyjeve Appalachian, prandaj është vendi i përsosur për aventura.


The Redwoods Treehouse është vendi i përsosur për të kaluar pushimet në Zelandë të Re.


Free Spirit Sphere gjendet në Kanada dhe vështirë se dikush nuk do të dëshironte të kalonte një natë aty.

 

 

 

 

Republika Plus