Shikoni si u reziston një femër banditëve të armatosur

RepublikaPlus15.05.2016 15:11

Kjo grua ose është burrneshë, ose është e çmendur.

 

Ajo u ka rezistuar me trimëri të madhe dy grabitësve që tentuan t’i vjedhin makinën në një pikë karburanti.

 

Ajo nuk është trembur edhe kur ata kanë nxjerrë armën dhe e kanë goditur me grushte.

 

Si përfundim, janë grabitësit që dorëzohen, pas një qëndrese të tillë.

 

Pamjet janë regjistruar nga kamera e sigurisë në një distributor karburanti në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

 

Republika Plus