Shakatë e natyrës, ky shkëmb ka tërhequr vëmendjen e turistëve (Foto)

RepublikaPlus04.05.2016 14:15

Ky shkëmb ka tërhequr vëmendjen e dhjetra turistëve.


Ai çuditërisht ka formën e një elefanti dhe ka lënë shumë njerëz gojëhapur.


Gjendet në Castelsardo të Sardenjës, Itali.

 

Republika Plus