Papagalli befason zjarrfikësin që po tentonte ta shpëtonte

RepublikaPlus14.08.2018 21:47

Ndonjëherë ju nevojitet vetëm një paqe e vetmuar dhe duket se kjo ndjenjë nevojitet për kafshët.


Të paktën duke gjykuar nga papagalli që vendosi të fluturonte mbi kulmin e shtëpisë së tij në Edmonton.Ai qëndroi atje për tri ditë, dhe pronarët nuk donin ta shqetësonin, duke shpresuar se do të zbriste.


Megjithatë, kur edhe pas tre ditësh papagalli nuk donte të kthehej në shtëpi, pronarët ftuan zjarrfikësit.


Kur zjarrfikësit arritën te papagalli, ai ‘organizoi’ një mirëseardhje të pakëndshme.


Kur zjarrfikësi i tha atij se e donte atë, papagalli u përgjigj: “Pirdhu!” dhe fluturoi në çatinë tjetër.


Zjarrfikësit hoqën dorë nga shpëtimi dhe lanë të pushonin papagalli mbi çati sipas nevojës.


 

Republika Plus