Njihuni me kalin më të bukur në botë (Foto)

RepublikaPlus25.05.2016 16:09

Quhet Frederik The Great, dhe është një hamshor me të vërtetë i pashëm.

 

Kali, i cili jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mund të cilësohet si kali më i bukur në botë.

 

Ai ka një strukturë muskulore të mrekullueshme, flokët i ka sikur të ishte një njeri dhe këto vecori bëjnë që ai të dallohet nga kuajt e tjerë.

 

 

 

Republika Plus