Një sfidë e çuditshme ka përshirë rrjetet sociale (Foto)

RepublikaPlus16.08.2018 15:44

Është përhapur një sfidë e re në rrjetet sociale, si pjesë esë cilës duhet shtrirë më fytyrë për toke.

 

Përdoruesit e Instagramit, ishin të parët që e përhapën këtëlojë dhe nominuan miqtë që të bëjnë të njëjtën, transmeton Telegrafi.

  

Kjo po shfrytëzohet që tre tregohen ‘rrëzimit me fytyrë’,prej shkallëve të aeroplanëve privatë, jahteve apo edhe hapësira të hoteleveluksoze.

 

Madje, disa sfidën e ngritën në një nivel tjetër dukekërcyer në det me të gjitha rrobat, kurse të tjerë ranë me fytyrë prejsuper-makinave që i kanë në pronësi. 

Republika Plus