Një kangur “hajdut”

RepublikaPlus31.07.2018 21:16


“Miku i paftuar” i një familjeje në Australi ka qenë njëkangur.

 

Kafsha jo e egër theu xhamat e dritareve dhe hyri nështëpinë në një shtëpi në Deer Park, Melbourne, kur pronari i saj Mafi Ahokavo,tha se ata nuk kishin një kangur më parë kaq afër dhe u habitën kur u zgjuan.

 

Një autoritet lokal që merret me përkujdesin ndaj kafshëvetë zonës, tha se kanguri ishte shumë e lodhur dhe shkoi e u mbyll në banjë.

 

Kafshës më pas i është dhënë një qetësues dhe nxjerrë ngashtëpia.

 

“Raste të tilla ndodhin shpesh dhe arsyeja për këtë ështërritja e qytetit”, tha ai. 

Republika Plus