Nëse e shihni në plazh këtë krijesë, vraponi! (Foto)

RepublikaPlus04.05.2016 18:57

Kjo krijesë është edhe e bukur dhe unike kështu që është e natyrshme t’i afroheni nëse e shikoni diku.


Ne kemi vetëm një këshillë: Mos lejoni kurjozitetin t’ju marrë me vete. Këto krijesa magjepsesë quhen “terror lundruese”, sipas Jeta Osh Qejf. Ajo përdor tentakulat për të paralizuar prenë e saj. Dhimbjet që vijnë si pasojë për njerëzit në rrethana të caktuara mund të jenë fatale.


Nëse kapeni nga tentakulat e kësaj krijese përdorni kompresë të ftohtë për të ulur enjtjen dhe reaksionin. Në rast reaksioni alergjik kërkoni trajtim në spital. Bëni kujdes këtë verë!

 

 

 

 

 

Republika Plus