Nëna 70-vjeçare lind fëmijën e saj të parë

RepublikaPlus11.05.2016 09:23

Një 70 vjeçare nga New Delhi në Indi, e martuar që 46 vjet me burrin e saj 79 vjeçar, sollën në jetë fëmijën e tyre të parë.


"Zoti ka dëgjuar lutjet tona. Jeta ime tani është kompletuar. Unë vetë do të kujdesem për djalin tim, tani po ndihem plot engjergji. Burri im gjithashtu është shumë i dashur dhe më ndihmon aq sa mundet”, ka thënë 70 vjeçarja Daljinder Kaur.


Foshnja ka lindur pa asnjë problem dhe peshon rreth 2 kilogramë.

 

Republika Plus