Natyra në gjithë madhështinë e saj (Foto)

RepublikaPlus06.05.2016 20:59

Këto foto mahnitëse kanë marrë pjesë në konkursin e përvitshëm të “National Geographic Travler”.


Janë foto që sjellin pamje nga më spektakolaret.


Dunat në shkretëtirë, akullnajat në pol, vullkane që shpërthejnë dhe shumë pamje të tjera fotografuar në momentin e duhur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Republika Plus