Modelja 100-vjeçare në revistën Vogue (Video)

RepublikaPlus05.05.2016 11:41

Ajo është Bo Gilbert, është 100 vjeç dhe Vogue e ka zgjedhur të qenë pjesë në numrin që publikohet në 5 Maj, për të festuar 100 vjetorin e revistës.


“Më pëlqen të kujdesem për veten, të dukem e paraqitshme, edhe nëse nuk dal. Përpiqem të mbaj standard të lartë”, thotë Bo në fushatën publicitare të realizuar nga Harvey Nichols, rrjet i dyqaneve të veshjes me bazë në Britani.


“Qëllimi ynë është që edhe të moshuarit mund të ndjekin modën pa pasur frikë”, shpjegon Ben Tolle, drejtori kreativ i fushatës së Harvey Nichols.  

 

Republika Plus