Mësuesja hapë faqe në “GoFundMe” për ta ndihmuar studentën e tij

RepublikaPlus04.09.2018 09:20

Një mësuese i cili ka hapur një faqe në \"GoFundMe\", sajtin ku mbledhen mjete materiale për të ndihmuar njerëzit në nevojë për ta ndihmuar një ish-studente të tij, ka shkuar viral.

Mësuesja LaShonda Carter në Çikago ka ndarë historinë e saj në Facebook. Ajo kishte marrë një telefonatë nga Larresha Plummer, një ish studente 18 vjeçare, rreth orës dy ose tre në mëngjes, transmeton lajmi.net


Plummer një ish studente e tij kishte kryer shkollën e mesme në Harper ku ajo ishte mësimdhënëse, ka një vajzë të vogël pesëvjeçare të quajtur Taliyah.


Kushtet e saj ishin të vështira, ndërsa mësuesja kishte shpërndarë lajmin se duheshin rroba dhe donacione me të holla për ta ndihmuar atë.


Gjesti i mësueses është përshëndetur ngrohtësisht në rrjetet sociale dhe të gjithë e kanë përkrahur për iniciativën e marrur. 

Republika Plus