Mendoi se ishte tub izolimi, por i verbri u përball me pitonin gjigant

RepublikaPlus30.07.2018 23:24

Një burrë i verbër në Angli mendoi se kishte gjetur tubizolimi në tualet, por në të vërtetë ishte piton 2.5 metra i gjatë.

 

Stuart Saunders po dëgjonte muzikë natën vonë dhe kuptoi sekishte zhurma të çuditshme, prandaj u ngrit për të parë.

 

Ai mendoi se ishte tub izolimi dhe u përpoq disa herë për tangritur. Por punëtori që kujdeset për të në shtëpi u tmerrua nga pamja dhe emori me urgjencë në dhomë për t’i thënë se ishte gjarpër.

 

Zvarraniku vdekjeprurës u arratis duke u futur në sistemin hidrauliknë shtëpinë e tij në Exeter, Devon.

 

60-vjeçari tha: Isha shtrirë në karrigen time duke dëgjuarmuzikë kur filluan zhurmat dhe në banjo po binin gjërat në tokë. Shkova ti ngredhe mendova se u rrëzuan nga era që hynte nga dritarja.

 

Një furçë dhëmbësh, një gotë, një shishe për shpëlarje dhenjë shampo kishin rënë në tokë. Kur i mora zbulova se ishte diçka në tokë, qëngjante me tub izolimi. Tentova ta ngre, por ishte shumë e rëndë. Thërritapunonjësin  tim dhe i thashë që kam pakrrëmujë dhe ai erdhi menjëherë. Jason më tha, ‘është një gjarpër në tualet’. Nëtelefonuam policinë, ata morën kapësit e gjapërinjve për ta larguar zvarranikunpor gjetën vetëm rrëmujë.

 

Stuart shtoi se nuk kishte parë kurrë në jetën e tijgjarpër. 

Republika Plus