Majmuni ‘shemb’ përtokë një tigër të fuqishëm (Video)

RepublikaPlus16.05.2016 14:48

Një tigër gati sa nuk ngordhi pasi ra nga pema, në përpjekje për të kapur një majmun.

 

Ngjarja ndodhi në Indi dhe tigri po përpiqej për të kapur majmunin, ndoshta për shkak të urisë.

 

Primati luajti me vdekjen, teksa “loja” në pemë midis tij dhe majmunit ishte e rrezikshme.

 

Gjitari i vogël mund të mos jetë i shkathët në tokë dhe mund të humbiste përballë tigrit, por në pemë situata ishte në favor të tij.

 

Madje, majmuni luajti ca me primatin e madh derisa e detyroi këtë të fundit të ndërmerrte veprime që e shembën përtokë. Tigri mori disa lëndime të rënda.

 

Republika Plus