Mahnitëse, ja si lëviz foshnja në barkun e nënës (Video)

RepublikaPlus04.05.2016 15:44

Fëmija është bekimi më i madh që mund të ndodhë në familjet e gjithsecilit. Përmes kësaj video do të shikoni momentin kur një nënë në muajin e saj të tetë të shtatzanisë të shikojë sesi lëviz vajza e saj në bark.


pamjet janë regjistruar nga bashkëshorti John, babai i vajzës së pa lindur, të cilët kanë shijuar për disa minuta lëvizjet e vajzës duke u përpëlitur në bark.


Përmes videos ju do të shikoni se si duken në mënyrë të qartë lëvizjet e këmbëve dhe krahëve të foshnjës.

 

Republika Plus