Ky restorant magjepsës ndodhet pak kilometra nga Durrësi (Foto)

RepublikaPlus11.05.2016 11:44

Ky është një ndër restorantet më spektakolare dhe romantike në vendin fqinj, Italinë.


Quhet “Grotta Palazzese” dhe ndodhet në bregdetin Adriatik.


Është vetëm 48 km larg qytetit të Barit.


Është i ndërtuar në një shpellë dhe hyrja në të mund të bëhet vetëm me skaf.


Çmimet janë të pranueshme dhe variojnë nga 12 euro ëmbëlsira deri te 40-50 euro pjatat.

 

  

Republika Plus