Kur e sfidon vdekjen deri në milimetrat e fundit (Video)

RepublikaPlus11.05.2016 16:03

Çiklistë të pasionuar, që sfidojnë edhe vdekjen. Çiklistët në videon e mëposhtme pedalojnë në buzë të shkëmbinjve të luginës Moab, Utah, pa pasur frikë.


Pavarësisht se nga humnera 120 metra i ndajnë vetëm disa centimetra, ata janë vënë në garë dhe pedalimin e rrezikshëm e kanë dokumentuar me anë të videos së mëposhtme.

 

Republika Plus