Kinë: Ura e njohur si “Dërrasa lundruese” (Foto)

RepublikaPlus02.05.2016 20:55

Kjo është një urë e njohur si “Dërrasa lundruese” e Kinës, e ndërtuar përgjatë një lumi në luginën Hubei. Platforma ka një gjatësi prej rreth 500 metrash dhe të krijon pështypjen sikur ecën mbi ujë.


Objekti është hapur në 1 maj dhe ndodhet në mes të pemëve ne ajër të pastër.

 

 

Republika Plus