Ja si ta lidhni kollaren në 10 sekonda (Video)

RepublikaPlus04.05.2016 10:37

Më nuk do të shikoni me panik orën, duke u djersitur që do të vonoheni për të shkuar diku, për shkak të kravatës të cilën nuk mund ta lidhni si duhet. Shikoni se si lidhet kravata shpejt dhe në mënyrë të përsosur.


Ja mënyra e shkëlqyeshme, shkruan Telegrafi. Me pak praktikë, do ta lidhni vetëm për dhjetë sekonda. 


Provoni! Shikoni videon se si lidhet kravata:

 

Republika Plus