Ja si argëtohet çifti Obama (Video)

RepublikaPlus06.05.2016 14:23

Çifti Obama ka kaluar një mbrëmje të këndshme dje kur pritën personazhet e sagës së famshme “Lufta e Yjeve”.


Madje Michelle dhe presidenti nisën të kërcenin.


4 maji njihet si ditë e “Luftës së Yjeve” dhe festohet shumë nga fansat e këtij filmi në SHBA.


 

Republika Plus