Gjen një valixhe në bodrumin e shtëpisë, gati e lëshoi zemra kur e hapi

RepublikaPlus14.08.2018 11:26

Një 35 -vjeçar ka qenë duke bërë punime në shtëpinë e tij kuka zbuluar një valixhe të vjetër në bodrumin e shtëpisë, në tëcilën kishte një shumë të madhe parash.

Shtëpinë prindërit e kishin blerë para 40 vitesh dhe nuk ekishte menduar se do të gjente diçka të tillë. Lajmi është bërë i ditur nga portali Imgur.

 

Shtëpia ishte ndërtuar në vitet ’40 dhe familja e tij kishtevite që jetonte aty. Ai kishte rimodeluar katin e parë dhe të dytë, porbodrumit i kishte ardhur radha vetëm tani\",- shkruan portali.

  

Republika Plus