Fshati shpellë në Iran (Foto)

RepublikaPlus15.05.2016 12:50

Në Iran ndodhet një vend i cili është i përbërë nga ka një koleksion të shtëpive interesante dhe të mahnitshme, ndryshe nga të gjitha ato që keni parë deri sot. Për më shumë se shtatë shekuj, njerëzit në Kandovan kanë jetuar dhe vazhdojnë të jetojnë brenda në këto shpella, të ndërtuara nga vetë njerëzit.


Kandovan është një fshat me tradita kulturore, unike dhe shume interesante, që mendohet se rreth njëqind e shtatëdhjetë familje jetojnë brenda tyre.


Ky fshat tani është bërë shumë atraktiv, pasi që shumë turistë nga anembanë bota shkojnë ta vizitojnë.

 

 

 

 

Republika Plus