Fotot e rralla që tregojnë për ‘gjurmët’ e lëna nga Lufta e Dytë Botërore (Foto)

RepublikaPlus20.05.2016 11:55

Fotot e poshtme janë mjaft të rralla dhe tregojnë për periudhën pas përfundimit të Luftës së Dytë Botërore.

 

Në pamjet me ngjyra duken ende gjurmët dhe shkatërrimi që kishte lënë pas konflikti i armatosur.

 

Fotografitë janë bërë në vitin 1947 nga David Seymour dhe tashmë janë publikuar nga mediat britanike.

 

 

 

 

 

Republika Plus