Ekspertët: Në korrik presim vizita nga UFO-t

RepublikaPlus04.05.2016 21:21

Sipas disa ekspertëve turq të UFO-ve, thonë se kanë marrë shumë raportime rreth pamjes së UFO-ve afër qytetit liman Bodrum gjatë tërë korrikut. Organizata “Sirius UFO” thotë se ky qytet në brigjet jugperëndimore të vendit është bërë i famshëm për “takimet” e shpeshta me jashtëtokësorë. Në një njoftim, të cilin kjo organizatë e kishte marrë me shkrim, dhe i cili shporohej nga një videoincizim, ishte dërguar nga Mustafa Karatay.


Një takim tjetër me UFO-t është raportuar në bazë të fotografive të bëra nga Rock Mehmet, të bëra në qytetin Konacik në distriktin Bodrum.


Bar Esen dhe Peak Uluoluk kanë raportuar një pamje tjetër të UFO-ve, po ashtu në qytetin Konacik. “Sirius UFO”, pranon se në shumicën e fotove nuk shihet asgjë interesante, por ka edhe objekte të pashpjegueshme, që duhen studiuar.

 

Republika Plus